Black Friday

Black Friday: Kom er alles over te weten

Benieuwd wat Black Friday is of welke winkels er leuke kortingen hebben? Lees dat hieronder.Wat is Black Friday?

Black Friday is een hype die is overgewaaid uit Amerika. In Amerika is dit de dag waarop je veel korting krijgt in de winkels. Het is de vrijdag na Thanksgiving day. Daar wordt Black Friday gezien als het begin van het kerstseizoen waarin veel mensen cadeau’s kopen.

Black Friday in Nederland

In Nederland wordt Black Friday sinds 2015 steeds populairder. Vele winkels proberen een graantje mee te pikken door kortingsacties te verzinnen. De dag valt in Nederland precies in Sinterklaastijd wat het voor veel winkeliers enorm interessant fenomeen is. Wat ook meespeelt is dat wij Nederlanders dol op kortingsacties zijn. Hoe minder iets kost hoe beter!

Welke winkels doen er mee?

Ben jij ook zo benieuwd bij welke winkels gave Black Friday acties hebben? Bekijk hieronder een aantal grote winkels die meedoen.

Naast de bovengenoemde winkels doen ook de grootste telefoonproviders mee. Wanneer je van kleiding houdt hoef je je niet te vervelen op deze dag. Nike, Adidas en onder andere Peggy Sports hebben namelijk allemaal leuke kortingsacties.

Ook supermarkten hebben leuke acties. Onder andre Albert Heijn, Lidl en Aldi doen er aan mee.

Cyber Monday

In Amerika is Cyber Monday ook een begrip. Het is hét antwoord op Black Friday voor webshops. De dag om eens lekker online te shoppen met hoge kortingen.

Ook in Nederland wordt deze dag populairder en populairder. Vele winkels en webshops beginnen op Black Friday met kortingsacties en gaan daar tot maandag mee door. Je kan dan dus een heel weekend lang op koopjesjacht.Reacties

Reacties