iPhone geruchten: Het laatste iPhone nieuws lees je hier

Dus je bent opzoek naar de laatste iPhone geruchten? Dan zit je op deze pagina goed want hier kom je er van alles over te weten.

De eerste beelden van de nieuwe iPhone

Eind april is een concept uitgelekt van hoe de nieuwe iPhone eruit zou kunnen gaan zien. De beelden zijn afkomstig van de website CashKaro. Wat opvalt is de nieuwe iPhone drie camera’s krijgt en veel gelijkenissen heeft met de huidige iPhones.

Verder is te zien dat het toetel over een nieuwe mute schakelaar beschikt. Deze beweerd niet verticaal maar horizontaal.

Bekijk hieronder de beelden:

Wanneer komt de nieuwe iPhone uit

er wordt verwacht dat de nieuwe iPhones dit najaar uitkomen. De laatste jaren is er in september een presentatie en liggen de iPhones een week later in de winkel. Soms ligt er een iPhone in oktober pas in de winkel.

Een strategische keus van Apple zo vlak voor Black Friday en de kerstdagen.

Hetzelfde ontwerp en een smallere notch

In 2019 zal de nieuwe iPhone er waarschijnlijk hetzelfde uitzien als vorig jaar. De noch, de inkeping bovenaan in het scherm zal smaller worden. Dat kan omdat er een sensor achter het scherm geplaatst zal worden.

Apple zou dit jaar van plan zijn weer 3 iPhones uit te brengen.

USB-C aansluiting in plaats van Lightning aansluiting

Er wordt in 2019 ook verwacht dat de nieuwe iPhones een USB-C aansluiting hebben in plaats van een Lightning aansluiting. Vorig jaar heeft Apple de iPad Pro modellen al voorzien van USB-C.

Tweakers meldt dat volgens de Japanse Macotakara de iPhones in 2019 gewoon nog een Lightning aansluiting zullen hebben. Apple voert al wel tests uit om de iPhone te voorzien van USB-C.

Camera met 3 lenzen

Een van onderdelen die erg goed zijn in de iPhone is de camera die er ieder jaar weer op vooruit gaat. In 2019 zal de iPhone maar liefst 3 camera lenzen hebben. Dat zal dan gaan om de opvolger van de iPhone XS en XS Max. De nieuwe iPhone XR zal volgens de geruchten 2 cameralenzen krijgen zodat je beter kunt inzoomen zonder kwaliteit te verliezen.

Misschien vraag je je af wat je aan een derde cameralens hebt. Met een derde cameralens kun je nog beter in- en uitzoomen. Daarnaast worden foto's die gemaakt zijn in weinig licht nog beter. Daarnaast biedt het voordelen met augmented reality waarmee je bijvoorbeeld virtuele objecten in een ruimte kunt zetten.

Een snellere processor

Naar verwachting hebben de iPhone die in 2019 uitkomen een nog snellere processor, waarschijnlijk met de naam A13. Deze processor is weer zelf ontworpen door Apple. Het voordeel daarvan is dat de hard- en software goed op elkaar is afgestemd. De nieuwe processor zal waarschijnlijk nog minder stroom gaan verbruiken.

Gradiënt-kleuren

Volgens de laatste iPhone geruchten zal de iPhone verschijnen in een nieuwe kleur, gradiënt. Hier heeft Apple een patent voor aangevraagd wat laat zien dat ze daar mee bezig zijn.

Er zullen twee kleuren gecombineerd worden waarbij bijvoorbeeld de achterkant blauw is en in paars overloopt. Samsung en Huawei zijn ook van plan met gradiënt kleuren te komen

Snellere wifi en 5G

Het laatste gerucht op dit moment is dat de wifi in de iPhones van 2019 sneller is. Daarnaast is het goed mogelijk dat de nieuwe iPhone voorzien wordt van 5G. In Nederland zullen we daar nog niet veel aan hebben. T-Mobile en Tele 2 verwachten ergens in 2020 een operationeel 5G netwerk te hebben.

Wat denk jij wat we kunnen verwachten van de nieuwe iPhone? Laat het weten in de reacties hieronder.

Houd deze pagina in de gaten voor meer iPhone geruchten de komende tijd.


Reacties

Reacties