Mooi weer bestellen

Mooi weer bestellen? Het kan echt!

Mooi weer bestellen? Ik hoor je denken: “Dat kan niet!”. Toch is er een website waar je mooi weer kunt bestellen: Bestelmooiweer.nl! Op deze pagina lees je precies hoe deze grappige website werkt.


Je kent het wel. Er is een groot festival waar je met je vrienden naartoe gaat. Oo het nieuws hoor je dat het mooi weer wordt. Een paar dagen later ben je op het festival en zie je opeens donkere wolken en even later gaat het regenen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig is er nu een website waar je mooi weer kunt bestellen.

Inhoud van deze pagina

Mooi weer bestellen: Hoe werkt het

Op bestelmooiweer.nl kun je een bestelling plaatsen. Wanneer je dit doet zal de bestelling op de website geplaatst worden. Ook kun je de bestelling delen via Facebook of Twitter zodat je jouw vrienden kan laten weten dat je mooi weer besteld hebt. Een erg leuke manier om je vrienden of familie aan het lachen te maken.

Vind je bestelmooiweer.nl een leuke website? Dan kun je de website liken op Facebook, ze hebben namelijk een Facebookpagina. Op die manier kun je altijd mooi weer bestellen als je een feestje of iets te doen hebt.

Er zijn al veel mensen geweest die voor de grap een bestelling hebben geplaatst. Zo zijn er op moment van schrijven bijna 300 bestellingen geplaatst en er zullen vast nog veel bestellingen bijkomen.Reacties

Reacties