Frikandel speciaal salade

Frikandel speciaal salade: Zou het echt bestaan?

Dus je vraagt je af of Frikandel speciaal salade bestaat? Eerder werden al een frikandel pizza, frikandellenvlaai en de loempidel geïntroduceerd. Op deze pagina lees je of het ook echt bestaat.

Bestaat er frikandel speciaal salade?

Het antwoord is eigenlijk heel kort. Ja, de salade bestaat echt en is begin 2020 geïntroduceerd door Jumbo. Naar eigen zeggen wil Jumbo haar klanten blijven verrassen en daarom met dit nieuwe product geïntroduceerd.

Misschien vraag je je af hoe ze bij Jumbo op het idee zijn gekomen een frikandel speciaal salade te introduceren. Concurrent van Jumbo, Lidl haalde in 2019 een 1 april grap uit. Zij zouden met frikandel speciaal-spread komen. Op de Facebookpagina plaatste Lidl dit filmpje en er werd massaal gereageerd. Er werden ruim 32.000 opmerkingen onder geplaatst.

Wat vinden mensen ervan?

Iets anders wat je je misschien afvraagt is wat andere mensen ervan vinden. Is die salade wel de moeite waard om te eten?

De reacties zijn wisselend. De een moet er niet aan denken dat op een cracker of toastje te doen en de ander kan niet wachten om het te gaan proeven. Toch ging de salade net na introductie als warme broodjes over de toonbank.

Hoeveel kost de salade?

De salade kost €2,- en weegt 175 gram. Er zit gebakken frikandel in met ui en currypoeder.


fotocredit: snack-nieuws.nl

Reacties

Reacties