Frikandellen kaart

Frikandellen kaart: Bekijk hier waar je kunt snacken

De frikandel. Wie kent hem niet? Er is zelfs een heuse nationale frikandellen dag en er zullen waarschijnlijk maar weinig Nederlanders die nog nooit een frikandel gegeten hebben. Toch heb je als je in het buitenland zit pech. Daar kun je geen frikadellen eten zou je denken, of toch wel? Er is nu een frikandellen kaart waar je precies kunt zien waar je in het buitenland een frikandel speciaal kunt kopen en eten.

Frikandellen kaart

Hieronder vind je dan de frikandellen kaart waar het om gaat. In totaal staan er 80 plekken op waar je in het buitenland een frikandel speciaal kunt eten.

De proef op de som

Je bent met een stel vrienden helemaal op vakantie in Bangkok en jullie hebben na een aantal dagen even geen zin meer om typisch Thais te eten en hebben zin in een overheerlijke frikandel speciaal. Je kijkt op de kaart hierboven en je ziet dat je bij The Hangover Bangkok Sports Bar & Restaurant een bruine fluit kunt bestellen. Even met de Tuktuk en jullie zijn er zo.

Nu vraag je je waarschijnlijk af. Wie is er op het geniale idee gekomen om deze kaart te maken? Dat vroegen wij ons ook af en na wat speurwerk heeft waarschijnlijk iemand van de Facebookpagina Frikandel Speciaal Geeks de kaart gemaakt. De pagina heeft maar liefst 3.600 leden.

Wat vinden mensen van de kaart

In onze zoektocht wat mensen van de frikandellen kaart vinden, kwam we deze Tweet tegen van Don. Mensen reageerden massaal en plaatsten tientallen reacties. De Tweet is daarnaast minstens 1.300 keer leuk gevonden en minstens 157 keer gedeeld.


Reacties

Reacties