Geld besparen met Scoupy

Geld besparen met Scoupy: Werkt het echt?

Benieuwd hoe je geld kunt besparen met Scoupy? Op deze pagina kom je er alles over te weten.


Je wilt dus waarschijnlijk weten hoe je met Scoupy geld kunt besparen? Anders was je niet op deze pagina terechtgekomen, niet waar? Gelukkig is geld besparen met Scoupy heel eenvoudig.

Hoeveel kun je ermee besparen?

Dat hangt er vanaf aan hoeveel cashback acties je meedoen. Voor een gezin met 2 kinderen komt de besparing op zo’n €21,- per maand. Toch mooi meegenomen in deze tijd. Meestal is de ingestuurde kassabon dezelfde dag nog beoordeeld en wordt je dus uitbetaald.

Wat is Scoupy?

Scoupy is een app waarmee je korting kunt krijgen op je dagelijkse boodschappen. Dit kun je doen door je kassabon na het winkelen te versturen naar Scoupy. Je kunt ook korting krijgen op producten die ze in de aanbieding hebben. Zo krijg je voor sommige producten je geld terug en kun je ze dus een keer uitproberen. Je kunt ook meedoen via de website van Scoupy.

Waar moet je op letten bij Scoupy?

Ga je een kassabon inscannen? Dan is het belangrijk dat je het hele bonnetje instuurt van boven naar benede.. Maak dus ook een foto van de datum die op de bon staat en van welke supermarkt de kassabon is.

Let op dat je de juiste producten koopt. Dus als er een actie is voor Bolletje beschuit, dat je dan niet het huismerk beschuit koopt. Dat zou zonde zijn, al komt de beschuit vast wel op.

Waar je ook op moet letten is dat de actie nog geldig is op het moment dat je de kassabon opstuurt naar Scoupy.

Download Scoupy voor iPhone en iPad
Download Scoupy voor Android

Introductievideo Scoupy

Bekijk de introductievideo van Scoupy.

Benieuwd hoe je goedkoop boodschappen kunt doen? Lees dan de pagina Goedkoop boodschappen doen.


Reacties

Reacties