Hoe je geld kunt verdienen met EuroClix

Hoe je geld kunt verdienen met EuroClix

 

 

Aanmelden bij EuroClix

 

Geldverdienen met EuroClix. Wil jij geldverdienen door online te shoppen bij vele bekende webshops waar je regelmatig iets besteld? Wil je geldverdienen door te klikken op e-mails of mee te doen aan onderzoeken? Dat kan makkelijker dan je denkt met EuroClix! Op deze Pagina lees je precies hoe dit werkt.


Hoe kan je geld verdienen met EuroClix

Geldverdienen met EuroClix kan op de onderstaande manieren:

 • Online shoppen bij vele verschillende webwinkels
 • Het lezen van e-mails
 • Het doen van marktonderzoeken
 • Slim overstappen naar een andere energie- of kabelmaatschappij
 • Zoek opdrachten doen via Vinden.nl
 • Verschillende gratis acties
 • Meedoen aan een LotteryClix, LuckyClix of SportClix
 • EuroClix Mastercard

Online shoppen bij vele verschillende webwinkels

Met EuroClix kan je bij vele webwinkels korting krijgen als je via EuroClix naar de webwinkel gaat. Enkele bekende webwinkels zijn: Coolblue, AliExpress en Bol.com. Per webwinkel verschilt het hoeveel Clix je krijgt. Bij bol.com krijg je bijvoorbeeld 3 Clix per €10,- bij de aankoop van witgoed of elektronica. Bij AliExpress krijg je 6 clix per €5,- bij de aankoop van een product via een desktop computer.

Het lezen van e-mails

EuroClix stuurt meerdere e-mails per week waar je Clix mee kunt verdienen door op de reclame te klikken. Soms kan je nog extra Clix verdienen als je bij de adverteerder een abonnement afsluit.

Het doen van marktonderzoeken

Door mee te doen aan marktonderzoeken kan je veel Clix verdienen. Vaak worden de Clix direct toegekend aan je account na het voltooien van het onderzoek. Voor je mee kan doen aan onderzoeken is het belangrijk je profielkenmerken in te vullen. Dit zijn verschillende vragenlijsten over bijvoorbeeld basis kenmerken, mobiliteit en vervoer of financiën. Door al deze vragenlijsten in te vullen kan bepaald worden of je voor een bepaald onderzoek in aanmerking komt. Je krijgt vanzelf een mail als een onderzoek overeenkomt met je profielkenmerken. Met het bijwerken van je profiel kenmerken kun je ook Clix verdienen.


Slim overstappen naar een andere energie- of kabelmaatschappij

Als je via EuroClix slim overstapt naar een andere energie- of kabelmaatschappij kan je hier Clix voor krijgen. Bij het slim afsluiten van een energiecontract verdien je 340 Clix en bij het slim afsluiten van een contract bij een kabelmaatschappij verdien je 470 Clix.

Zoek opdrachten doen via Vinden.nl

Door via EuroClix zoekopdrachten te doen bij Vinden.nl kan je tot 14 Clix per dag verdienen. Elk uur dat je actief bent op Vinden.nl krijg je 1 Clix.

Verschillende gratis acties

Via EuroClix kan je ook clix sparen door mee te doen aan gratis acties. Dit kost je dus helemaal niks. Voorbeelden hiervan zijn het inschrijven op nieuwsbrieven, gratis een krant uitproberen of inschrijven op verschillende datingsites.

Clix winnen

Hieronder staan een aantal manieren om clix te winnen.

LotteryClix 

LotteryClix een loterij. Elke dag kun je een lot activeren en op zondag is de trekking. De hoofdprijs van de loterij is 500 clix. Er zijn ook verschillende kleine prijzen. Zo wordt er 2 keer 250 clix weggeven en 5 keer 100 Clix.

Meedoen aan de Lotteryclix is helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken bij Euroclix en elke dag even in te loggen om je gratis lot te activeren.

De onderstaande prijzen kun je winnen als mee meedoet.

Aantal prijzen Wat win je?
1 x 500 Clix
2 x 250 Clix
5 x 100 Clix
20 x 25 Clix
100 x 10 Clix
200 x 5 Clix
2000 x 1 Clix

LuckyClix

Met LuckyClix kan je Clix winnen door fruitautomaat spel te spelen. Dit kost 109 Clix. Je krijgt dan 10 credits waarmee je 10 keer aan de hendel van de fruitautomaat kan trekken. De hoofdprijs is 100.000 Clix (€1.700,-).

De volgende prijzen kun je winnen met LuckyClix.

 • 1 hoofdprijs van 100.000 Clix (€ 1.700)
 • 50 prijzen van 10.000 Clix (€ 150)
 • 250 prijzen van 5.000 Clix (€ 70)
 • 1.000 prijzen van 1.000 Clix (€ 10)
 • 20.000 prijzen van 250 Clix
 • 25.000 prijzen van 100 Clix
 • 50.000 prijzen van 25 Clix

SportClix

Een andere manier om Clix te verdienen is SportClix. Met SportClix kan je gokken welke club een voetbal wedstrijd wint of dat het gelijkspel wordt. Je kunt ook gokken welke coureurs in de Formule 1 op het erepodium komen te staan. Een weddenschap kost 100 Clix.


EuroClix Mastercard

Met EuroClix kan je ook een Mastercard aanvragen. Het grote voordeel van deze Mastercard is dat je clix spaart wanneer je met de kaart betaald. Je krijgt 2 clix per €10,- die je besteed. Het eerste jaar is de kaart gratis en bij het aanvragen ontvang je 100 clix. Na het eerste jaar kost de EuroClix Mastercard €15,- per jaar. Wat in de meeste gevallen goedkoper is dan andere creditkaarten.

Hoe krijg je betaald?

Bij EuroClix kan je zogeheten Clix verdienen. 1 Clix is 1 cent waard. Bij 1.000 Clix kan je al een uitbetaling aanvragen. Je krijgt dan €10,-. Hoe langer je wacht met het aanvragen van een uitbetaling, hoe gunstiger de inwisselkoers. Hieronder een overzicht van de minwisselkoers.

1.000 Clix €10,-
2.000 Clix €25,-
5.000 Clix €70,-
10.000 Clix €150,-
20.000 Clix €325,-
50.000 Clix €850,-

Heb je bijvoorbeeld 1.000 Clix en wil je een uitbetaling aanvragen? Geef dan aan hoeveel Clix je uitbetaald wil hebben, vul je naam en je woonplaats in en met 3 werkdagen heb je het geld op je rekening staan.

 

 

Aanmelden bij EuroClix

  


Reacties

Reacties